英文程度自我小測試 (英雄聯盟相關)

這是份當年潔西教電競學生 TPA 跟 TPS 時幫他們做分級考試時自己出的題目,題目的內容大部分與英雄聯盟這款遊戲或是學生相關,不過完全不了解的人也是可以推斷題目大意來回答。考的是一些基礎跟進階的文法。當初花了還算不少時間寫這些題目,昨天不小心看到一直笑,跟大家分享一下。

這裡有 PDF 檔比較容易看:自我測驗

總共三十題,前面十五題篇簡單,後面十題偏難。
對十題,英文還要再加油。
對十五題,英文還不錯了,還可再以加強。
對二十題,英文算好了,繼續努力。
對二十五題,英文真的很好。
對三十題,恭喜你,可以當老師了。

A. Choose the correct answer.   60%

  1. Corki is … pilot.

A. the    B. a    C. —(nothing)   D. an

  1. Ahri does not play with other … .

A. fox    B. foxs    C. foxes    D. a fox

  1. Things are bad when Amumu is crying, but they’re much … when he’s angry.

A. worst   B. bad    C. good     D. worse

  1. Zed may be one of … champions ever to have fought in the Field of Justice.

A. the most powerful   B. the powerfulest   C. most powerful   D. the more powerful

  1. Rammus and Blitzcrank phone … every day.

A. them   B. themself    C. themselves    D. each other

  1. … is Sona’s cell phone number?

A. How    B. What    C. When    D. Where

  1. I … Thresh … you.

A. think, likes    B. am thinking, is liking    C. think, is liking    D. am thinking, likes

  1. Annie’s favorite toy … her bear “Tibbers.”

A. is    B. are    C. am    D. aren’t

  1. Since then, countless of Ezreal’s adventures … about as romanticized stories.

A. write    B. have written    C. have been written    D. are writing

  1. 10.The only thing more important to Gragas than … is ….

A. drink, fight   B. drinking, fight   C. drink, fighting    D. drinking, fighting

  1. 11. The League’s smartest champion, Heimerdinger, will give a speech … Tuesday

afternoon.

A. at    B. on     C. in    D. —(nothing)

  1. Although Draven felt very … , he smiled … .

A. angrily, friendly   B. angry, friendly   C. angry, in a friendly way  D. angry, friend

  1. Nami …. fish.

A. has never eaten   B. have never eaten    C. has never eat    D. have never ate

  1. How many brothers and sisters … Sarsky … ?

A. do, has    B. does, has    C. does, have    D. do, have

  1. Kennen, who was born … Bandle City, is one of those shadow warriors.

A. in    B. on    C. at    D. under

  1. Dinter … be the support for TPA.

A. used to    B. is used to    C. use to    D. is use to

  1. Anivia … have a baby.

A. are going to    B. is going to    C. going to    D. will

  1. … Rengar last week?

A. Have you seen    B. Did you see    C. Were you seeing   D. Do you see

  1. Xiao An … his girlfriend on Summer’s Rift six months ago.

A. met    B. meet    C. meets    D. is meeting

  1. NexAbc … when Bebe and Achie came home.

A. was streaming    B. is streaming    C. streaming    D. are streaming

  1. Teemo places a mushroom trap on the ground, … stealths and arms after 1 second.

A. who    B. what    C. that    D. which

  1. Everyone is looking forward to … the new champion, Lucian.

A. play    B. playing    C. plays    D. is playing

  1. Mistake … God JJ not to pick unorthodox champions.

A. said    B. told    C. say    D. tell

  1. Lulu wished she … taller.

A. is    B. were    C. are    D.  am

  1. Twisted Fate likes … .

A. gamble  B. gamble to    C. to gamble    D. a gamble

  1. Zonda … for a few years when he became a pro gamer.

A. works    B. working    C. has worked    D. had worked

  1. TSM might have won the game, if Reginald … better.

A. plays    B. play   C. have played    D. had played.

  1. … Jay gets, … .

A. The stronger, the more fans he has     B. Stronger, more he has fans

C. Stronger, more fans he has    D. The stronger, the more he has fans

  1. Twitch came to the League of Legends … himself “as the only one of his kind” on the Fields of Justice.

A. to represent    B. for representing    C. represent    D. to representing

  1. I wonder if Faker … tomorrow’s game.

A. will win    B. wins    C. win    D. winning

 

 

 

 

 

Answer Key:

  1. B   2. C   3. D   4. A   5. D   6. B   7. A   8. A   9. C   10. D
  1. B   12. C   13. A   14. C   15. A   16. A   17. B   18. B   19. A   20. A

21. D   22. B   23. B   24. B   25. C  26. D   27. D   28. A   29. A   30. A

廣告

留言必須留下名字郵件地址經審核後才會出現

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s