中秋收假愉快 + 英雄聯盟文法測試題目

潔西偷懶好久好久,藉口是潔西的 筆電MacBook Air 喝了啤酒,所以鍵盤卡卡,明天要去送修了,打過電話,大概要7000左右,換鍵盤。已哭。潔西頭痛很久,很多個月沒喝酒。那天想不開,忘記為什麼了,買了兩瓶啤酒。喝了第一瓶,隔天頭痛外加火燒喉嚨,痛到說不出話來。第二瓶打開還沒喝到半口,結果電腦跟手機先喝,已哭。然後笨蛋潔西以為沒事,結果沒有送修,但是後來證明當然有事啊!喝酒果然跟潔西不合啊!

 

中秋節都沒上來祝大家Happy Moon Festival,真是太懶了,啊!補說中秋快樂!大家的中秋佳節還算愉快吧。跟潔西一起來打勾勾,就像那種勾checking list 恩,檢查清單?總之就是看看該做的事,想做的事有沒有都做了,呵呵。

v月餅 moon cake,吃了兩個。

v蛋黃酥 egg yolk pastry,吃了兩個。

v鳳梨酥 pineapple cake,吃了三個。

v柚子 pomelo,吃了四個,等等要來吃第五個。

v烤肉 have a barbecue,烤了,雖說超麻煩,但好玩。

v賞月 full moon admiring,星期五在大風大雨中烤肉時,居然從雲層中看到美麗的明月,大概只有十秒XD

v團圓 family reunion,混在一起好多天,每個人都吃的圓滾滾,哈哈。

v睡到自然醒 sleep in,連假這麼多天,應該有睡飽吧。

其他:比方說  take a picture with the massive yellow rubber duck 黃色小鴨,外媒翻的是巨大的橡膠鴨,呵呵,差好多啊。這種就自己加吧!

 

潔西的假期還挺愉快,除了頭痛來搗蛋外,還有哀悼我的電腦,潔西要來準備早早睡了,最近頭又開始痛的厲害,因為是亂吃外加中秋烤肉的煙薰的頭昏腦脹。

 

睡前放個收心操吧!有人有玩英雄聯盟嗎?想測驗自己的英文語法能力嗎?準備好做收假的收心操嗎?試試看30題你能答對幾題呢?
潔西這星期幫學生出了分級測驗的考試,因為想要跟學生比賽的英雄聯盟這個遊戲有點相關,所以參考了一遊戲下官網,然後用了學生還有其他比賽的選手的名字,遊戲裡面英雄的名字,再參考文法書,雖然選擇題只有30題,但是寫了粉多個小時,寫題目寫得頭昏腦脹。有沒有人要一起來頭昏腦脹一下啊?沒玩遊戲也沒看得懂題目,有玩的會笑出來吧,呵呵。

 

參考來源跟某些句子出處是 Riot 的 League of Legends英雄聯盟官網(特定文字版權歸Riot所有),裡面有些內容則是潔西瞎掰,開開玩笑,大家不要太認真。純粹想讓大家試試英文程度。題目版權潔西所有,請勿隨意轉載,感激:)
答案故意用四個選項的單選題,所以不會的人很難亂猜矇對。題目有超簡單,但是不刁,不是非常難,但觀念需要清楚才能答對。考出來也還有些微效性,結果大體上英文好的人對的題目多,進階班平均對20-25題。中級在15-20題間。基礎班就是10題以下。準備好了嗎?Ready? Go!

 

How well do you know English grammar? Test yourself! Give it a try 🙂

1. Corki is … pilot.

A. the B. a C. —(nothing) D. an

2. Ahri does not play with other … .
A. fox B. foxs C. foxes D. a fox

3. Things are bad when Amumu is crying, but they’re much … when he’s angry.
A. worst B. bad C. good D. worse

4. Zed may be one of … champions ever to have fought in a Field of Justice.
A. the most powerful B. the powerfulest C. most powerful D. the more powerful

5. Rammus and Blitzcrank phone … every day.
A. them B. themself C. themselves D. each other

6. … is Sona’s cell phone number?
A. How B. What C. When D. Where

7. I … Thresh … you.
A. think, likes B. am thinking, is liking C. think, is liking D. am thinking, likes

8. Annie’s favorite toy … her bear “Tibbers.”
A. is B. are C. am D. aren’t

9. Since then, countless of Ezreal’s adventures … about as romanticized stories.
A. write B. have written C. have been written D. are writing

10.The only thing more important to Gragas than … is ….
A. drink, fight B. drinking, fight C. drink, fighting D. drinking, fighting

11. The League’s smartest champion, Heimerdinger, will give a speech … Tuesday
afternoon.
A. at B. on C. in D. —(nothing)

12. Although Draven felt very … , he smiled … .
A. angrily, friendly B. angry, friendly C. angry, in a friendly way D. angry, friend

13. Nami …. fish.
A. has never eaten B. have never eaten C. has never eat D. have never ate

14. How many brothers and sisters … Sarsky … ?
A. do, has B. does, has C. does, have D. do, have

15. Kennen, who was born … Bandle City, is one of those shadow warriors.
A. in B. on C. at D. under

16. Dinter … be the support for TPA.
A. used to B. is used to C. use to D. is use to

17. Anivia … have a baby.
A. are going to B. is going to C. going to D. will

18. … Nidalee last week?
A. Have you seen B. Did you see C. Were you seeing D. Do you see

19. Xiao An … his girlfriend on Summer’s Rift six months ago.
A. met B. meet C. meets D. is meeting

20. NexAbc … when Bebe and Achie came home.
A. was streaming B. is streaming C. streaming D. are streaming

21. Teemo places a mushroom trap on the ground, … stealths and arms after 1 second.
A. who B. what C. that D. which

22. Everyone is looking forward to … the new champion, Lucian.
A. play B. playing C. plays D. is playing

23. Mistake … God JJ not to pick unorthodox champions.
A. said B. told C. say D. tell

24. Lulu wished she … taller.
A. is B. were C. are D. am

25. Twisted Fate likes … .
A. gamble B. gamble to C. to gamble D. a gamble

26. Zonda … for a few years when he became a pro gamer.
A. works B. working C. has worked D. had worked

27. TSM might have won the game, if Reginald … better.
A. plays B. play C. have played D. had played.

28. … Jay gets, … .
A. The stronger, the more fans he has B. Stronger, more he has fans
C. Stronger, more fans he has D. The stronger, the more he has fans

29. Twitch came to the League of Legends … himself “as the only one of his kind” on the Fields of Justice.
A. to represent B. for representing C. represent D. to representing

30. I wonder if Faker … tomorrow’s game.
A. will win B. wins C. win D. winning

 

 

 

 

答案到了,不要偷看啊,全部寫完再一起對吧XD

 

 

 

 

 

1. B 2. C 3. D 4. A 5. D 6. B 7. A 8. A 9. C 10. D
11. B 12. C 13. A 14. C 15. A 16. A 17. B 18. B 19. A 20. A 21. D 22. B 23. B 24. B 25. C 26. D 27. D 28. A 29. A 30. A

 

 

翻譯跟答案如下,我真愛寫啊!!!

1. Corki is … pilot. 庫奇是個飛行員 (B)
A. the B. a C. —(nothing) D. an

2. Ahri does not play with other … . 阿璃不跟其他狐狸玩。(C)
A. fox B. foxs C. foxes D. a fox

3. Things are bad when Amumu is crying, but they’re much … when he’s angry. 當阿姆姆哭的時候,事情就不好了,但是當他生氣時,事情就更糟了。(D)
A. worst B. bad C. good D. worse

4. Zed may be one of … champions ever to have fought in a Field of Justice. 劫可能是在正義之地裡面打鬥過最強的英雄。(A)
A. the most powerful B. the powerfulest C. most powerful D. the more powerful

5. Rammus and Blitzcrank phone … every day.拉姆斯根布里茨每天打電話給彼此。(D)
A. them B. themself C. themselves D. each other

6. … is Sona’s cell phone number? 索那的電話幾號?(B)
A. How B. What C. When D. Where

7. I … Thresh … you. 我想瑟雷西喜歡你。(A)
A. think, likes B. am thinking, is liking C. think, is liking D. am thinking, likes

8. Annie’s favorite toy … her bear “Tibbers.” 安妮的最喜歡的玩具是她的泰迪熊"泰貝爾“。(A)
A. is B. are C. am D. aren’t

9. Since then, countless of Ezreal’s adventures … about as romanticized stories. 從此,無數的伊澤瑞爾的冒險故事,被寫成浪漫的故事。(C)
A. write B. have written C. have been written D. are writing

10.The only thing more important to Gragas than … is … . 對古拉格斯來說,唯一比喝酒還重要的事是打架。(D)
A. drink, fight B. drinking, fight C. drink, fighting D. drinking, fighting

11. The League’s smartest champion, Heimerdinger, will give a speech … Tuesday afternoon. 聯盟中最聰明的英雄,漢默丁格將要在星期二下午發表演說。(B)
A. at B. on C. in D. —(nothing)

12. Although Draven felt very … , he smiled … . 雖然達瑞文感到非常生氣,他很和藹地笑著。(C)
A. angrily, friendly B. angry, friendly C. angry, in a friendly way D. angry, friend

13. Nami …. fish. 娜米從來不吃魚。(A)
A. has never eaten B. have never eaten C. has never eat D. have never ate

14. How many brothers and sisters … Sarsky … ?  殺史蓋有幾個兄弟姐妹?(C)
A. do, has B. does, has C. does, have D. do, have

15. Kennen, who was born … Bandle City, is one of those shadow warriors. 凱能,出生於班德爾城,是影子戰士中的其中一個。(A)
A. in B. on C. at D. under

16. Dinter … be the support for TPA. 丁特曾經是TPA的輔助。(A)
A. used to B. is used to C. use to D. is use to

17. Anivia … have a baby. 艾妮維亞將要生小孩。(B)
A. are going to B. is going to C. going to D. will

18. … Nidalee last week? 你上星期有看到奈德麗嗎?(B)
A. Have you seen B. Did you see C. Were you seeing D. Do you see

19. Xiao An … his girlfriend on Summer’s Rift six months ago. 小諳跟他的女朋友六個月前在召喚師峽谷認識的。(A)
A. met B. meet C. meets D. is meeting

20. NexAbc … when Bebe and Achie came home.  當傻笑逼跟阿齊回到家時,大神正在開實況。(A)
A. was streaming B. is streaming C. streaming D. are streaming

21. Teemo places a mushroom trap on the ground, … stealths and arms after 1 second. 提摩放一個香菇陷阱在地上,在一秒後,香菇會隱形成為武器。(D)
A. who B. what C. that D. which

22. Everyone is looking forward to … the new champion, Lucian. 大家都很期待完新的英雄路西恩。(B)
A. play B. playing C. plays D. is playing

23. Mistake … God JJ not to pick unorthodox champions. 摸始告訴JJ不要選非正統的英雄。(B)
A. said B. told C. say D. tell

24. Lulu wished she … taller. 露露希望她可以高一點。(B)
A. is B. were C. are D. am

25. Twisted Fate likes … . 逆命喜歡賭博。(C)
A. gamble B. gamble to C. to gamble D. a gamble

26. Zonda … for a few years when he became a pro gamer. 仲達在成為職業選手前已經工作了幾年。(D)
A. works B. working C. has worked D. had worked

27. TSM might have won the game, if Reginald … better. 假如胖虎打得好一點的話,或許TSM會贏的比賽。(D)
A. plays B. play C. have played D. had played.

28. … Jay gets, … . 杰哥越強,他的粉絲就越多。(A)
A. The stronger, the more fans he has B. Stronger, more he has fans
C. Stronger, more fans he has D. The stronger, the more he has fans

29. Twitch came to the League of Legends … himself “as the only one of his kind” on the Fields of Justice. 圖奇來到英雄聯盟,來代表他自己身為族群中的唯一一個在正義之地的。(A)
A. to represent B. for representing C. represent D. to representing

30. I wonder if Faker … tomorrow’s game. 我在想Faker不知道會不會贏的明天的比賽。(A)
A. will win B. wins C. win D. winning

廣告

2 thoughts on “中秋收假愉快 + 英雄聯盟文法測試題目

  1. LISA says:

    Jessie,我答對18題,好開心呀!! 因為我本身是個很怕文法的人,之前也只看了幾篇你寫關於時態的文法,結果測驗後真的有比較進步耶,謝謝你用心寫得基礎文法分享,讓我獲益良多。

留言必須留下名字郵件地址經審核後才會出現

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s